Od vsakega nakupa 1€ doniramo družinam v stiski
Otroška trgovina Capcap je nastala z željo, da na enem mestu ponudimo najboljše izdelke za malčke in mamice. Ekipo, ki stoji za spletno otroško trgovino Capcap tvorimo mladi starši, ki dobro razumemo potrebe in zahteve vas in vaših malčkov. Zato smo vam v vsakem trenutku pripravljeni prisluhniti, vas s svojimi izkušnjami usmeriti in vam nesebično pomagati pri izbiri najboljših kosov otroške opreme.

Naša ponudba zajema zgolj preverjene izdelke in blagovne znamke, ki so že močno uveljavljene in so zagotovilo za izjemen dizajn, kvalitetno izdelavo, vrhunske materiale in varno ter dolgotrajno uporabo. Izdelki v naši otroški trgovini so skrbno oblikovani in izdelani z mislijo na malčke in starše. Z izbiro naših izdelkov boste poskrbeli za zadovoljstvo vas in vaših malčkov.

V naši pestri ponudbi boste našli praktično vse, kar potrebujete za vas in vašega otroka od njegovega rojstva dalje. Izbirali boste lahko med opremo za otroško sobico, modernimi in kvalitetnimi otroškimi vozički, športnimi vozički, avtosedeži, lupinicami, posteljicami, stolčki za hranjenje, posteljnino, izdelki za nego otroka, kopanje...

Ker je otroštvo obdobje brezskrbne igre in zabave, imamo v naši ponudbi tudi izjemno oblikovane in kakovostno izdelane otroške poganjalce, skiroje, tricikle, lesene igrače, igralne podloge, kocke, risalne table,..

Naše poslanstvo je, da vam omogočimo nakup najboljših izdelkov za najmlajše, po izjemnih in dostopnih cenah. Ker smo mnenja, da si prav vsak zasluži le najboljše, se bomo vedno trudili, da bo naša ponudba kvalitetna a tudi cenovno dostopna.

V otroški trgovini Capcap vam ponujamo možnost nakupa naslednjih priznanih blagovnih znamk: Easywalker, Peg Perego, Sleepyhead, Moon, Noordi, X-lander, Maylily, Childhome, Effiki, Kikkaboo, Caretero, Riko, Kunert, Tutek, 4baby, Chipolino, Expander, Euro Cart,..