Od vsakega nakupa 1€ doniramo družinam v stiski
Otroška trgovina Capcap ima v svoji ponudbi le kakovostne in preverjene blagovne znamke, ki so zagotovilo za vrhunskost, varnost, udobje, funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo. Otroški vozički, avtosedeži, igrače, tekstil, izdelki za nego otrok, poganjalčki, skiroji in druga otroška oprema so zastopani z naslednjimi blagovnimi znamkami:

LITTLE DUTCH
Little Dutch je priznana nizozemska blagovna znamka, ki ima v svoji ponudbi najrazličnejše otroške izdelke, igrače, oblačila in druge dodatke. Vizija podjetja Little Dutch je na trgu ponuditi funkcionalne, varne in kakovostne otroške izdelke. Vsak izdelek je zasnovan z mislijo na otroke, zato so Little Dutch igrače zanimive, privlačne in v otroku zbudijo njegovo domišljijo in prijetne občutke. Z uporabo Little Dutch izdelkov poskrbimo za kvaliteten razvoj otroka. Znotraj blagovne znamke Little Dutch je veliko različnih kolekcij, ki pa se med seboj odlično povezujejo in kombinirajo. Poleg trendovskega oblikovanja, imajo zaposleni pri podjetju Little Dutch nalogo, da zasnujejo izdelke, ki so brezčasni in večni.

EASYWALKER
Še ena v nizu izjemnih blagovnih znamk s področja Nizozemske je Easywalker. Več kot 30 let se pri podjetju Easywalker uspešno trudijo razvijati in izdelovati najboljše otroške vozičke. Otroški vozički Easywalker so zato izjemno kvalitetni, okretni, udobni in s svojimi funkcionalnostmi navdušujejo tako malčke, kot tudi njihove starše. Za najlepše trenutke z vašim malčkom in prijetna potepanja izberite otroški voziček Easywalker.

PEG PEREGO
Peg Perego že desetletja narekuje trende in predstavlja inovacije na področju otroških vozičkov in druge otroške opreme. Inovativnost, vrhunska kakovost, brezčasni dizajn in udobje, so le nekatere izmed lastnosti, ki opišejo vrhunsko blagovno znamko Peg Perego. V njihovi ponudbi so med drugim: otroški vozički, stolčki za hranjenje, avtosedeži, igrače, različni dodatki,..

CHILDHOME
Childhome je v svetu uveljavljeno družinsko podjetje, ki že od leta 1985 s svojimi izdelki navdušuje malčke in njihove starše. Izdelki Childhome so varni, udobni in inovativni, zaradi svojih naprednih funkcionalnosti, kvalitetne izdelave in modernega dizajna pa so že dolgo časa izjemno priljubljeni. Ponudba blagovne znamke Childhome je zelo pestra, tako da boste lahko izbirali med: pohištvom za otroške sobice, stolčki za hranjenje, previjalnimi torbami, igračami, gugalniki,..

RIKO
RIKO je vsem dobro znan in izjemno priljubljen proizvajalec otroških vozičkov. Za izdelke Riko je značilen inovativen in privlačen dizajn, visoka kakovost uporabljenih materialov in vrhunska izdelava, sodoben slog ter dolga življenjska doba. V ponudbi Riko se nahajajo: otroški vozički 2v1, otroški vozički 3v1, športni vozički, avtosedeži,.. Naše stranke so z izdelki Riko izjemno zadovoljne, saj zagotavljajo izjemno udobje, varnost uporabe, enostavno upravljanje in napredne tehnične in funkcionalne rešitve.

MOON
Starši se že takoj po rojstvu otroka srečate s številnimi izzivi. Zato pri nemškem podjetju Moon razvijajo svoje produkte z mislijo na vas. Izdelki Moon so zasnovani in oblikovani tako, da olajšajo vsakodnevne aktivnosti mladih staršev in jim omogočijo brezskrbno uživanje z njihovim malčkom. Otroški vozički Moon so zato izjemno kvalitetni, varni, napredni, moderno oblikovani, udobni in izjemno funkcionalni.

NOORDI
Noordi predstavlja vrhunsko ponudbo otroških vozičkov. Filozofija podjetja je proizvajati otroške vozičke, ki so vrhunsko oblikovani in ob tem tudi izjemno funkcionalni. Vrhunska izdelava, kvalitetni materiali in izjemna vodljivost ter udobnost so le nekatere izmed lastnosti otroških vozičkov Noordi. Vsak izdelek je oblikovan tako, da zadovolji vse potrebe malčkov in njihovih staršev.

X-LANDER
X-lander je blagovna znamka zasnovana za starše, ki želijo aktivno preživljati čas s svojimi malčki in v tem času tudi resnično uživati. Otroški vozički in druga otroška oprema X-lander bodo zagotovo zadovoljili pričakovanja tudi najzahtevnejših uporabnikov. Otroški vozički X-lander so oblikovani za mestna potepanja, brez težav pa se spopadejo tudi z zahtevnejšimi tereni v naravi. Pri X-lander si želijo aktivnih, veselih in zadovljnih otrok in staršev, zato so njihovi izdelki kakovostni, udobni, privlačni in funkcionalni.

ADAMEX
Ugleden proizvajalec visoko kakovostnih otroških vozičkov, ki je v svetu otroške opreme prisoten že od leta 1992. Skozi celotno obdobje njihovega obstoja so se pri podjetju Adamex trudili izpolnjevati vsa pričakovanja tudi najbolj zahtevnih uporabnikov. Pri tem zato uporabljajo le vrhunske materiale, skrbijo za detalje in kakovostno izdelavo ter svojo pozornost namenjajo naprednemu oblikovanju in funkcionalnostim. Ponujajo sodobne rešitve in najsodobnejše kombinacije barv, ki sledijo trenutnim trendom. Adamex ima cilj ponuditi izdelke, ki najbolj ustrezajo vam in vašemu otroku.

TUTIS
Od njihove ustanovitve, so pri podjetju Tutis pozorni na podrobnosti, ki bodo omogočile brezskrbno uživanje z vašim malčkom. Otroški vozički Tutis so izdelani tako, da se prilagodijo potrebam katere koli mlade družinice in spremenijo vsakdanje življenje v prijetno potovanje. Tutis je po svoji kakovosti in zanesljivosti znan že več kot desetletje. V kombinaciji z evropsko kakovostjo in sodobnimi tehnologijami dosegajo pri podjetju Tutis neprimerljive rezultate v obliki lepih, funkcionalnih in neverjetno priročnih izdelkov. Vsi poosebljajo toplino, harmonijo in izjemno udobje, ki si ga želijo otroci in starši.

FREEON
FreeON izdelki so zagotovilo za kakovost, trendovski dizajn in zahtevano varnost. S svojimi naprednimi rešitvami, vrhunsko izdelavo in pestrimi barvnimi kombinacijami so FreeON otroški vozički, avtosedeži, posteljice in druga otroška oprema prvi izbor mnogih sodobnih staršev. Poskrbite, da bo vsak dan z vašim malčkom poseben. Izberite otroški voziček in drugo opremo FreeON.

EFFIKI
S svojim vrhunskim dizajnom, privlačnimi barvami in vrhunsko kakovostjo materialov je Effiki postal izjemno priljubljena blagovna znamka med malčki in njihovimi starši. Pri Effiki boste našli mehke igrače, ninice, nahrbtnike in druge modne dodatke, gnezdeca, brisače in druge tekstilne izdelke ter še mnogo drugih artiklov vrhunske kakovosti.

CHICCO
Vsem dobro znana blagovna znamka ima le eno poslanstvo: osrečevati otroke po celem svetu. To jim nedvomno uspeva z izdelovanjem vrhunske otroške opreme in igrač za otroke. V ponudbi Chicco lahko najdete najrazličnejše produkte, ki so vsi po vrsti vrhunsko oblikovani, kvalitetno izdelani in so zagotovilo za zadovoljstvo otrok in staršev.

UBBI
Ubbi je blagovna znamka, ki svoje poslanstvo bazira na razvoju inovativnih produktov, ki so oblikovani in ustvarjeni z mislijo na otroke in njihove starše. Izdelki Ubbi so unikatni in kvalitetni, so zelo enostavni za uporabo in poskrbijo za vsakodnevno zadovoljstvo svojih uporabnikov. Najbolj prepoznaven produkt blagovne znamke Ubbi so po svetu izjemno priljubljeni koši za plenice.

SWEET DREAMERS
Vsem dobro znani Bacek Ewan je nabolj prodajani izdelek blagovne znamke Sweet Dreamers. Znamko je zasnovala mamica šestih otrok, ki se je spopadala s težavo, kako jih enostavno in hitro uspavati. Sedem let raziskav in razvoja je botrovalo nastanku Backa Ewana, ki sedaj uspešno pomaga mirno spati milijonom otrok in staršev.

PEARHEAD
Pearhead sta leta 1999 ustanovila prijatelja in poslovna partnerja, ki sta razvila produkt originalnih otroških okvirjev z odtisi. Nekaj let kasneje je podjetje zraslo v izjemno prepoznavno blagovno znamko, ki po svetu ponuja najrazličnejše produkte za shranjevanje najdragocenješih trenutkov in spominov.

CHIPOLINO
Chipolino je izjemno pomemben proizvajalec otroških vozičkov, avtosedežev in druge otroške opreme, ki je s svojimi izdelki prisoten po celem svetu. Njihova vizija je ponuditi cenovno dostopne, a kljub temu vrhunsko oblikovane, kvalitetno izdelane, udobne in dolgotrajne izdelke. Chipolino vas bo navdušil s svojimi naprednimi rešitvami, enostavno uporabo, vrhunskimi materiali, oblikami in barvami.

PUFFI
Puffi je mlada slovenska blagovna znamka, ki na trgu ponuja najrazličnejše tekstilne izdelke. Vrhunska izdelava in uporabljeni materiali so zagotovilo, da boste vi in vaš malček dolgo uživali pri uporabi otroških izdelkov Puffi.