Otroški vozički Moon

06.01.2021
Otroški vozički Moon
Otroški vozički Moon veljajo za izjemno udobne, sodobno oblikovane, kvalitetno izdelane in zelo trpežne. Nemška kvaliteta se kaže v prav vsakem detajlu otroškega vozička Moon. Pri podjetju se trudijo narekovati trende in razvijati napredne funkcionalnosti in rešitve, ki naredijo otroške vozičke Moon tako posebne.

Maksimalno udobje za malčke in njihove starše
 
Vozički Moon so zasnovani tako, da nudijo izjemno udobje vašim malčkom, nad uporabnostjo, naprednimi funkcionalnostmi in lastnostmi vozičkov pa so navdušeni tudi vsi starši. Otroški vozički imajo vrhunsko vzmetenje, v kombinaciji s kvalitetnimi in velikimi pnevmatikami, pa se otroški vozički Moon izkažejo na vseh terenih. Malčkom bo izjemno udobno med ležanjem v prostorni globoki košari, s svojim razkošjem pa navduši tudi športni del. Enostavno sestavljanje vozička, posamezni nastavljivi in prilagodljivi deli, velika nakupovalna košara ter na otip prijetni materiali pa bodo poskrbeli za zadovoljstvo mladih staršev.

Najvišji nivo varnosti
 
Otroška oprema mora biti kvalitetna in varna. Zato pri proizvajalcu otroških vozičkov Moon posebno pozornost namenjajo tudi zagotavljanju najvišjega nivoja varnosti. Pri izdelavi otroških vozičkov uporabljajo zgolj najkakovostnejše materiale. Vozički Moon so opremljeni z vrhunskimi premium vzmetnicami Träumeland, inovativen sistem CIRC AIR pa poskrbi za ustrezno prezračevanje vozička in vzdrževanje ugodne klime za vašega malčka. Vozički so zasnovani tako, da ščitijo pred zunanjimi vplivi. Uporabljeni materiali so vodoodbojni, poleg tega pa nudijo zaščito pred UV-žarki s faktorjem 50+.

Izjemna prilagodljivost
 
Vozički Moon se ne izkažejo samo med vožnjo. Izjemne lastnosti se pokažejo tudi takrat, ko je potrebno voziček enostavno zložiti z eno roko, ter ga preprosto prevažati ne glede na velikost vašega prtljažnega prostora. Inteligentne rešitve, kot so enostavno obračanje sedeža ter zlaganje vozička skupaj s športnim delom bodo navdušile tudi najzahtevnejše uporabnike.

Vrhunska kvaliteta in vzdržljivost
 
Pri podjetju Moon ne sprejemajo kompromisov. Vsi njihovi izdelki so najvišje kakovosti, kar omogoča izjemno vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Otroški voziček Moon boste brez težav uporabljali več let, saj je zasnovan tako, da ima nosilnost kar 22 kg.

Vrhunski dizajn
Pri oblikovanju otroških vozičkov seveda nikoli ne pozabijo niti na brezčasni vrhunski dizajn. Otroški vozički Moon zagotovo pritegnejo poglede, kjerkoli se boste potepali. Vrhunsko oblikovanje, uporabljeni materiali in barve naredijo otroške vozičke Moon zares posebne.

V nadaljevanju vam predstavljamo najpopularnejše modele otroških vozičkov Moon:

N°ONE - postavlja najvišje standarde pri estetiki in funkcionalnostih. Udobje, minimalna teža in najmanjše dimenzije zloženega vozička je le nekaj lastnosti tega izjemnega modela.
                       
NUOVA AIR - voziček primeren za udobno vožnjo po vseh terenih. Ne pozna ovir in ne pristaja na kompromise.
                                
RESEA S - lahek, prilagodljiv, trpežen in izjemno udoben ter vsestranski voziček.
                            
STYLE - vrhunski izgled v kombinaciji z najvišjim nivojem udobja.
                             
STYLE ROSE GOLD - posebna izvedba, ki navduši tudi najbolj zahteve.