Od vsakega nakupa 1€ doniramo družinam v stiski

Novosti v otroški trgovini v mesecu maju

17.05.2022
Novosti v otroški trgovini v mesecu maju
V mesecu maju smo v naši otroški trgovini pripravili kar nekaj novosti, saj smo v svojo ponudbo dodali veliko zanimivih produktov, med katerimi se najdejo: otroški vozički, otroški vozički za dvojčka, poganjalci, rolke oz. board za voziček, interaktivne igrače, zunanja igrala, stolček za hranjenje.. in še mnogo več. V nadaljevanju smo zato pripravili kratek pregled vseh novosti v naši spletni trgovini.

Otroški vozički

Otroški voziček je zagotovo kos otroške opreme, kateremu starši pri izbiranju posvetimo največ pozornosti. Na trgu je ogromno različnih modelov otroških vozičkov, ki se med seboj lahko razlikujejo po številnih lastnostih.. Ker želimo v naši otroški trgovini zadostiti vsem okusom, smo v svojo ponudbo uvrstili številne nove modele različnih proizvajalcev.

                     

BabyLux Largo

Otroški voziček BabyLux Largo je eden izmed najbolje prodajanih otroških vozičkov. Glavni vzrok za to je dejstvo, da so otroški vozički BabyLux, kljub zelo dostopni ceni, izjemno zanesljivi, lepo oblikovani in predvsem funkcionalni. Otroški voziček BabyLux Largo je na voljo v kar 19 barvnih kombinacijah.

Anex e-type, Anex l-type, Anex m-type

Otroški vozički Anex že vrsto let slovijo po svojem prefinjenem dizajnu, vrhunski izdelavi in številnih naprednih funkcionalnostih, ki naredijo voziček Anex tako zelo poseben. Ne glede na to, ali prisegate na malo bolj eleganten dizajn, športno funkcionalnost ali pa želite slediti trendom na področju otroške opreme, voziček Anex bo zagotovo prava izbira za vas.

Moon Relaxx

Nemški proizvajalec otroških vozičkov Moon vsako sezono na trgu predstavi vsaj kakšen nov model, ki tako kot njegovi predhodniki, prinaša obilico elegance, kvalitetnih materialov in predvsem udobja za naše najmlajše. Moon Relaxx je na voljo v treh različicah: Basic, Edition in Special Edition. Ne glede na to, za katero različico se boste odločili, boste z otroškim vozičkom Moon Relaxx zagotovo zelo zadovoljni.

Riko Senso, Riko XD Black edition, Riko Trex

Otroški vozički Riko so že leta sinonim za izjemno kvaliteto, sodoben dizajn in napredne rešitve, ki pa so kupcem še vedno na voljo po zelo dostopni ceni. V mesecu maju smo v našo ponudbo vključili 3 nove modele otroških vozičkov Riko: Riko Senso, Riko XD Black edition in Riko Trex.

Verjamemo, da vas bodo prav vsi modeli navdušili s svojim izgledom, poleg tega pa boste ob uporabi zagotovo zadovoljni tudi s preostalimi njihovimi lastnostmi.

Kunert Mata, Kunert Rotax

Kunert je še eden izmed preverjenih in zelo priljubljenih proizvajalcev otroške opreme, ki na našem trgu že leta nastopa s svojimi številnimi modeli otroških vozičkov. Kunert Mata in Kunert Rotax sta nova modela otroških vozičkov, ki s svojim izgledom nekoliko odstopata od dosedanjih modelov. Tako otroški voziček Mata kot tudi Rotax sta nekoliko bolj moderno oblikovana. Znana lastnost otroških vozičkov Kunert je tudi pestra izbira barvnih odtenkov, kar pomeni, da se za vsak okus najde primeren voziček.

Otroški vozički za dvojčka

Tudi za vse starše, ki so v pričakovanju dvojčkov, se po novem v naši ponudbi najde kar nekaj zelo zanimivih otroških vozičkov. Najnovejši modeli otroških vozičkov za dvojčka so EasyGo 2ofUs, Kunert Booster in Kunert Booster Light. Vsi vozički so izjemno funkcionalni, globoka košara oz. športni del se pri vseh vozičkih postavita zaporedno, kar prihrani ogromno prostora, staršem pa omogoči lažjo vožnjo. Vsi trije vozički so primerni za uporabo od rojstva naprej.

                   

Zunanja igrala

Spomladanski meseci z nekoliko toplejšim vremenom poskrbijo, da se otroška igra iz notranjih prostorov preseli na zunanja igrala. V našo spletno ponudbo smo zato uvrstili tudi kar nekaj zanimivih igral: otroške tobogane in igralne hiške. Dolge ure igranja na prostem bodo v veselje tako otrokom kot tudi staršem.


                     

Poganjalci

Gibanje ima eno izmed pomembnejših vlog pri zdravem razvoju otroka. Otroci naj med svojim odraščanjem spoznavajo različne oblike gibanja in športnih aktivnosti. Ena izmed bolj priljubljenih aktivnosti pri otrocih je zagotovo tudi vožnja s poganjalcem. Poganjalci otrokom omogočajo razvoj motoričnih sposobnosti in poskrbijo tudi za pridobivanje občutka ravnotežja. Ne glede na vaše potrebe in želje, v naši ponudbi boste zagotovo našli primeren poganjalec. Med novostmi lahko izpostavimo otroške poganjalčke: FreeON leseni trikolesni poganjalec, poganjalček Caretero Toyz Rocket, Little Dutch otroški poganjalček, otroški skuter Little Dutch,..

                          

Interaktivne igrače

Otroci izjemno uživajo ob igranju različnih vlog. Zato imamo v naši ponudbi tudi veliko interaktivnih igrač, ki otrokom omogočajo ure veselega igranja. Pokukajte v našo ponudbo igrač, kjer boste našli različne otroške kuhinje, hiške za punčke, otroške delavnice, Barbie hiške, otroški veterinarski center,..

                     

Rolke oziroma board za otroški voziček

Na potepanjih se velikokrat zgodi, da se otroci zmatrajo in niso več pripravljeni hoditi. Predvsem v družinah z dvema ali več otroci lahko težavo v takšnih primerih rešite z uporabo rolke oziroma boarda za otroški voziček. Board za voziček lahko otroku omogoči počitek in vožnjo, med tem ko otrok stoji na rolki ali sedi na priloženem praktičnem stolčku. V našo ponudbo smo uvrstili rolke za voziček: Colibro Board, BuggyBoard Maxi, rolko za voziček s sedežem in ročajem FreeON,..


                       

Stolček za hranjenje Peg Perego Tatamia Follow Me

Na trgu je ogromno različnih stolčkov za hranjenje, vrh ponudbe pa zagotovo predstavlja tudi stolček za hranjenje Peg Perego Tatamia Follow Me. Stolček za hranjenje Tatamia Follow Me združuje kar tri stvari:  gugalnik, ležalnik in prilagodljivi stolček (za hranjenje).  Posebna oblika prilagodljivega sedeža pravilen položaj ležanja/sedenja zagotavlja novorojenčkom, dojenčkom in malčkom. Vašega dojenčka zato spremlja od prvega dne življenja do njegovega 3. leta na 3 načine: kot udoben ležalnik, sproščujoč gugalnik in večnamenski stolček za hranjenje. S stolčkom za hranjenje Peg Perego Tatamia Follow Me se vam bo otrok že v svojih prvih mesecih lahko pridružil pri kosilu. Z lahkoto bo skupno družinsko kosilo postalo navada.